top of page
Privatkunder och privata hem
Privat

Vi hjälper till med allt från inredningsdetaljer till helhetslösningar – allt för att skapa det lilla extra och göra ditt hem mer personligt. 

 

Det är lätt att bli hemmablind och inte se hemmets alla potentialer. Många har också ont om tid och önskar få till en bra helhet och tycker att det är svårt att göra alla dessa val i djungeln av alternativ som finns idag. 

 

Vi på Kreativa Kvadrat börjar nästan alltid med att ta fram moodboards för att ge en tydlig bild av hur din inredning kommer att se ut. Det är ett säkert sätt för oss att visualisera våra idéer och säkerställa att varje detalj blir precis som du önskar.

Inredningsuppdrag vardagsrum
Vår populära tjänst Quick-Fix
QuickFix

Vår populäraste tjänst som vi valt att kalla Quickfix innebär att vi träffas i hemmet eller på arbetsplatsen för en genomgång på två timmar. Där svarar vi på en hel del frågor och funderingar direkt på plats alternativt återkopplar vi med förslag efter vårt möte. Vi rekommenderar att man startar med en quickfix oavsett storlek på projektet. Ibland är det kanske just en quickfix som behövs för att säkra de där sista detaljerna, ibland behöver man komplettera med några arbetstimmar ytterligare och i större projekt kan man se quickfixen som en uppstartsmöte där vi lär känna dig eller ditt företag genom en noggrann behovsanalys för att kunna forma projektet på bästa sätt därefter.

Inredningsprojekt kök
Företagskunder och offentlig miljö
Företag

Kreativa Kvadrat erbjuder skräddarsydd företagsinredning. Oavsett om det gäller ett kontor eller en butik ger vi de bästa förutsättningarna för en inspirerande och hållbar inredningslösning. Nya arbetssätt, livsstil och trender ställer högre krav på arbetsgivaren och arbetsmiljön. Vi utgår från dina förutsättningar och tar hänsyn till både funktionella och estetiska behov för att skapa utrymmen som är anpassade efter din varumärkes visuella identitet.

Kinnarps kontor
Homestyling nyproduktion och inför försäljning bostäder
Homestyling

Att sälja en bostad kan vara utmanande och första intrycket är avgörande när det gäller att locka potentiella köpare på bostadsmarknaden. Här på Kreativa Kvadrat erbjuder vi homestyling för att lyfta fram varje bostads fulla potential. Vi skapar inbjudande och attraktiva miljöer som är anpassade just för din kundgrupp. Potentiella köpare ser nämligen lättare potentialen i ett hem som redan är visuellt tilltalande. Helt enkelt ett drömhem att längta till. Detta resulterar i ett ökat värde på bostaden och maximerar din vinst.

Homestyling i villa nyproduktion. Vardagsrum.

Vilket stylingpaket passar dig bäst?

Muntlig Konsultation

Vill du ha professionell vägledning om hur du själv kan förvandla ditt hem inför försäljning? Då är vår muntliga stylingkonsultation den perfekta lösningen. Tjänsten innebär ett hembesök under 1-2 timmar beroende på bostadens storlek, där vi kommer att guida dig och ge tips för att lyfta fram bostadens potential. Efter konsultationen har du all information och de verktyg som behövs för att på egen hand genomföra stylingen och ge ditt hem ett ordentligt lyft.

568035-106_003 (kopia).jpg
Åsa Kreativa Kvadrat (kopia).jpeg
Homestyling Total

Med vår Homestyling Total får du en skräddarsydd tjänst som inkluderar en komplett styling, möblering samt bokning av transport fram och tillbaka. I tjänsten ingår en personlig planering av inredningen som är optimerad för just din bostad och anpassad efter din kundgrupp. Det är noggrant utvalda möbler och inredningsdetaljer för att maximera utrymmets potential och skapa en tilltalande och säljande helhet.

Homestyling i villa nyproduktion. Vardagsrum.
Homestyling Optimal

Homestyling Optimal är perfekt för dig som redan har möbler och inredning i ditt hem men vill ta det till nästa nivå. Vi utgår från befintlig inredning och kompletterar med kuddar, plädar, gardiner, växter och andra dekorationer för att skapa en attraktiv och inbjudande atmosfär. I priset ingår också komplettering av mattor, lampor och mindre möbler för att skapa en helhet i inredningen. Målet är att förstärka bostadens nuvarande skönhet och lyfta fram möjligheterna för potentiella köpare. Resultatet blir en inspirerande och sammanhängande inredning som sticker ut.

504102-51_024 (kopia).jpg
Homestyling Light

Denna tjänst är utmärkt för dig som vill fokusera på små men betydande förändringar i din bostad. Vi lägger till de sista detaljerna för att ge hemmet det där lilla extra lyftet innan visning. Det kan innebära vackra accenter som växter, blommor, ljus och dekorationer samt andra inredningsdetaljer för att ge ditt hem det där lilla extra. Stylingen blir skräddarsydd för att passa just dina behov och skapa en sammanhängande helhet.

foto lantmätargränd (kopia).jpg
Foton
Produktfotografering
& Skyltning

Behöver du hjälp med att skapa lockande produkt- eller miljöbilder för att lyfta fram ditt sortiment i kommande kampanjer? Vi på Kreativa Kvadrat förstår vikten av att skapa bilder som berör och sticker ut. Vi erbjuder omfattande tjänster för både produktfotografering och skyltning, där varje detalj är noggrant planerad för att skapa en minnesvärd visuell upplevelse.

 

Vårt team skapar säljande bilder bortom det vanliga. Med hjälp av vår kreativa expertis och noggrant utvalda platser, setdesign samt produktstyling skapar vi inte bara bilder, utan berättelser. Genom att skapa en inbjudande miljö runt en huvudprodukt lyfter vi produkten fram på ett inspirerande sätt.

 

Vi erbjuder även inredningstjänster anpassade till butiksmiljö, såsom skyltning av skyltfönster, butikslayout och övrig butikskommunikation. Kontakta oss för att göra ditt varumärke synligt på ett sätt som sticker ut från mängden.

Föreläsningar och event
Föreläsningar
& Event

Hos Kreativa Kvadrat strävar vi inte bara efter att skapa inspirerande inredning, utan vi vill också dela med oss av våra kunskaper genom föreläsningar, events och workshops. Håll dig uppdaterad på våra kommande evenemang genom att följa oss på sociala medier. Vi ser fram emot att dela vår passion för inredning med dig!

MIO + Kreativa Kvadrat

Event tillsammans med MIO Jönköping.

bottom of page